Εγκαινιάζει την «Εστία Νεανικής Επιχειρηματικότητας» ο Β. Μιχαλολιάκος

Η Εστία Νεανικής Επιχειρηματικότητας, είναι μία εστία ανάπτυξης των επιχειρηματικών ιδεών της νέας γενιάς, ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του Συμβούλου του Δημάρχου Πειραιά για την Εστία κ. Τάσου Αντωνίου και τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Στεγάζεται σε κτίριο που είναι εύκολα προσβάσιμο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και διαθέτει εκτός των άλλων δωρεάν wifi και γραμματειακή υποστήριξη.

Στόχος είναι να μπορούν να στεγάζονται επιλεγμένοι νέοι και νέες του Πειραιά που έχουν ή θέλουν να αναπτύξουν δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες σε όλους τους τομείς της οικονομίας και διαθέτουν ζήλο να μετατρέψουν την «ιδέα» τους σε «πράξη».

Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή και να συμβουλευτούν «μέντορες», ανθρώπους δηλαδή που θα τους εμπνεύσουν και θα τους επηρεάσουν θετικά στην εξέλιξη της νεανικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας. Με τη βοήθειά τους, θα υπάρχει η απαραίτητη στήριξη και καθοδήγηση, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να καταφέρουν να αναπτυχθούν σε όλα τα επίπεδα.

Δηλαδή, να συνεργαστούν και με επιχειρήσεις, ώστε να αναπτύξουν τις ατομικές και ομαδικές ικανότητες και δεξιότητές τους και να βελτιστοποιήσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο προς ένα αξιόπιστο προϊόν ή υπηρεσία.

About kymaeditor

Check Also

Σύλληψη δύο ατόμων για συμπλοκή νεαρών στη Νέα Ερυθραία

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 2-12-2023 στη Νέα Ερυθραία από αστυνομικούς …