Εγκαινιάστηκε η «Εστία Νεανικής Επιχειρηματικότητας»

Την “Εστία Νεανικής Επιχειρηματικότητας” εγκαινίασε την Παρασκευή  στο κέντρο του Πειραιά, (Βασιλέως Γεωργίου 6)  ο Δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Μιχαλολιάκος. Η Εστία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου και του Συμβούλου του Δημάρχου Πειραιά για την Εστία κ. Τάσου Αντωνίου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Στόχος είναι να στεγάσει επιλεγμένους νέους και νέες του Πειραιά που έχουν ή θέλουν να αναπτύξουν δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες σε όλους τους τομείς της οικονομίας και διαθέτουν ζήλο να μετατρέψουν την «ιδέα» τους σε «πράξη».

Οι νέοι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή και να συμβουλευτούν ανθρώπους που θα τους εμπνεύσουν και θα τους επηρεάσουν θετικά στην εξέλιξη της νεανικής επιχειρηματικής τους πρωτοβουλίας. Με τη βοήθειά τους, θα υπάρχει η απαραίτητη στήριξη και καθοδήγηση, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να καταφέρουν να αναπτυχθούν σε όλα τα επίπεδα. Δηλαδή, να συνεργαστούν και με επιχειρήσεις, ώστε να αναπτύξουν τις ατομικές και ομαδικές ικανότητες και δεξιότητές τους και να βελτιστοποιήσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο προς ένα αξιόπιστο προϊόν ή υπηρεσία. Η “Εστία Νεανικής Επιχειρηματικότητας” του Δήμου Πειραιά, βρίσκεται σε κτήριο εύκολα προσβάσιμο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και διαθέτει εκτός των άλλων, δωρεάν wi-fi και γραμματειακή υποστήριξη.

To παρών στα εγκαίνια, εκτός από το  δήμαρχο Πειραιά , Βασίλη Μιχαλολιάκο, έδωσε ακόμα ο  βουλευτής  Α’ Πειραιώς και νήσων κ Κώστας Κατσαφάδος,  αντιδήμαρχοι, δημοτικοί  και κοινωνικοί σύμβουλοι, πρόεδροι φορέων της πόλης και πλήθος Πειραιωτών.

Έπειτα από τον Αγιασμό και το κόψιμο της λευκής κορδέλας από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πειραιά κ Στέλιο Διαμαντίδη, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στον χώρο.

About kymaeditor

Check Also

Ταύρος: Σύλληψη 33χρονου που κατείχε 2283 κροτίδες

Συνελήφθη, στα πλαίσια του αυτοφώρου, στον Ταύρο, από την Ομάδα Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Αττικής …