“Εγκλημα οι δεύτερες κάλπες”

Αντίθετος στο ενδεχόμενων δεύτερων εκλογών, στην περίπτωση που το πρώτο κόμμα δεν εξασφαλίζει αυτοδυναμία, εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε τις νέες κάλπες ως “εγκλημα”.«Το Ποτάμι θέλει την τρίτη διερευνητική εντολή, γιατί ξέρει τι να την κάνει», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ακόμα τα εξής «Αν δεν έχουμε αυτοδυναμία, θα έχουμε λύση, δεν θα πάμε σε εκλογές», τονίζοντας ότι την Κυριακή το βράδυ πρέπει να γίνει σύσκεψη αρχηγών. «Οι στιγμές είναι πάρα πολύ κρίσιμες και είναι επιπόλαιο να μιλάμε για πανηγύρια την Κυριακή το βράδυ. Μόλις επισημοποιηθεί το αποτέλεσμα, Κυριακή το βράδυ, πιστεύω ότι πρέπει να γίνει η πρώτη άτυπη πολιτική σύσκεψη αρχηγών. Η πρώτη κουβέντα, που εμείς θα πούμε, όταν οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα, είναι μία συγκεκριμένη συνάντηση, για να λύσουμε το πολύ μεγάλο πρόβλημα της Ευρώπης. Αυτό δεν μπορεί να περιμένει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το ενδεχόμενο δεύτερων εκλογών, ο κ. Θεοδωράκης τοποθετήθηκε, λέγοντας: «Δεν θα πάμε σε καμία δεύτερη εκλογή. Νομίζω ότι το έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είναι έγκλημα να πάμε σε εκλογές. Οι άνθρωποι πρέπει να πληρωθούν τον Μάρτιο, πρέπει να υπάρχουν μισθοί τον Μάρτιο, δεν πάμε, λοιπόν, σε άλλες εκλογές».

About kymaeditor

Check Also

Πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μετά τον ανασχηματισμό

Η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με τη νέα του σύνθεση μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *