Εθελοντική αιμοδοσία 1η και 4η Απριλίου στο Δήμο Γλυφάδας

Αύριο 1 και το Σάββατο 4 Απριλίου εθελοντική αιμοδοσία στη Γλυφάδα. Ήταν τόσο μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου, που έσπευσε να κλείσει ραντεβού για αύριο, ώστε θα πραγματοποιηθεί και το Σάββατο, τις ίδιες ώρες, στον ίδιο χώρο εθελοντική αιμοδοσία, την οποία διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με το Ασκληπιείο Βούλας. “Είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση και μας γεμίζει όλους κουράγιο για τη συνέχεια :Όλα τα ραντεβού για αύριο για την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Γλυφάδας έχουν κλείσει και συνεχίζουμε το Σάββατο ! Με ήδη μάλιστα μεγάλη λίστα αναμονής”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:
“Εξήντα συμπολίτες μας θα λάβουν μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει αύριο, Τετάρτη, και προχωράμε με πολλούς ακόμα συμπολίτες μας αυτό το Σάββατο, 4 Απριλίου, το πρωί, στο παλιό Δημαρχείο. Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε, επικοινωνήστε με το πενταψήφιο του Δήμου Γλυφάδας 15464 για να κλείσετε ραντεβού το Σάββατο σε συγκεκριμένη ώρα, για να μην υπάρξει συνωστισμός και αναμονές. Και πάλι επαναλαμβάνουμε, και είναι απολύτως αυτονόητο, ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας και προφύλαξης για τους γιατρούς και τους εθελοντές αιμοδότες, με πλήρη σεβασμό σε όλους τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Χρησιμοποιούμε τέσσερα κρεβάτια αιμοδοσίας, σε τέσσερις διαφορετικούς χώρους και οι εθελοντές θα μπαίνουν ένας στον κάθε χώρο ανά 15 λεπτά”.
Τον συντονισμό της δράσης, ώστε να είναι όλα άρτια οργανωμένα, έχει η υπεύθυνη της δημοτικής αρχής, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Λένα Δεναξά.

About kymaeditor

Check Also

Alimos Classic Car Sunday V την Κυριακή 26 Μαΐου

Ατμόσφαιρα γιορτής και ύφος μονοήμερης εκδρομής θα επικρατήσει στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου την ερχόμενη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *