Βλάβη στο Ε/Γ-Υ/Γ ”ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XVIII” στον Πειραιά.

Εμπλοκή άγνωστου αντικειμένου διαπιστώθηκε στην αριστερή προπέλα του Ε/Γ-Υ/Γ ”ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XVIII” Ν.Π. 11500, απογευματινές ώρες της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Πειραιά για Πόρο – Ύδρα – Ερμιόνη – Σπέτσες – Πορτοχέλι, και συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή της ν. Λαγούσας.

Το ανωτέρω πλοίο επέστρεψε με συμβατική πλεύση και συνοδευόμενο από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και από Ρ/Κ επιφυλακής ”ΧΡΗΣΤΟΣ XXXVII” Ν.Π. 12374 στο λιμένα Πειραιά, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι εκατόν τριάντα (130) επιβάτες.

Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XVIII” μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με έκτακτο δρομολόγιο που εκτέλεσε έτερο Ε/Γ-Υ/Γ πλοίο.

About kymaeditor

Check Also

Τραυματισμός εργαζόμενου σε πλωτό γερανό στην Πειραϊκή

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ζέας, για περιστατικό τραυματισμού 20χρονου εργαζόμενου σε τεχνική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 − three =