Τμηματική διακοπή κυκλοφορίας σε οδικά τμήματα του Πειραιά, αύριο

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 06-06-2021, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 15.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδικά τμήματα περιοχής Ν. Αττικής, ως εξής:

  •  Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ – Π. ΡΑΛΛΗ : Κατάληψη μήκους 50 μ. της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της Λεωφ. Κηφισού, ρεύμα προς Λαμία, και στο τμήμα της από την συμβολή της με τον κλάδο εξόδου της προς την Π. Ράλλη ως και 50μ, μετά
  •  Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ : Κατάληψη μήκους 50 μ. της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του παραδρόμου της Λεωφ. Κηφισού, ρεύμα προς Λαμία, και στο τμήμα από την συμβολή της με την Αγίας Άννης ως και 50 μ. πριν.
  •  Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ : Κατάληψη μήκους 50 μ. της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του παράδρομου της Λεωφ. Κηφισού, ρεύμα προς Λαμία, και στο τμήμα του από την διασταύρωσή του με την Λ. Παπανδρέου Γ. ως και 50 μ. μετά.
  •  Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ – ΕΞΟΔΟΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΕΦ : Κατάληψη μήκους 50 μ. της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου της Λεωφ. Ποσειδώνος προς Πειραιώς / Μικρολίμανο, και στο τμήμα του από την έναρξή του ως και 50 μ. μετά.
  •  ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ – ΠΛ. ΚΑΝΑΡΗ : Κατάληψη μήκους 50 μ. της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Γρ. Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στο τμήμα της από την διασταύρωσή της με την Ακτή Μουτσοπούλου (πλατεία Κανάρη) ως και 50 μ. μετά (Δήμος Πειραιά).
  •  Λ. ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΚΑΡΑΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ : Κατάληψη μήκους 50 μ. της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας Λεωφ. Αθηνών – Πειραιώς, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στο τμήμα της από την διασταύρωση της με την οδό Καραολή και Δημητρίου ως και 50 μ. πριν.
  •  ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ : Κατάληψη μήκους 50 μ. της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της Πειραιώς, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στο τμήμα της από την διασταύρωσή της με την οδό Γρ. Λαμπράκη ως και 50 μ. πριν.
  •  ΓΟΥΝΑΡΗ – ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ : Κατάληψη μήκους 50 μ. της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Γούναρη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λιμάνι και στο τμήμα της από την διασταύρωσή της με την οδό Αλιπέδου ως και 50 μ. μετά .
  •  ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ – ΕΞΟΔΟΣ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΗΣΑΠ : Κατάληψη μήκους 50 μ. της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Ομ. Σκυλίτση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα και στο τμήμα της από το ύψος της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου (αμαξοστάσιο ΗΣΑΠ) ως και το ύψος της οδού Κουρμούλη (πλατ. Αλικάκου).

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δ/νση Τροχαίας Αττικής/

Τμήμα Συντονισμού & Ελέγχου Οδικού Δικτύου

Τηλ.: 210 – 52.84.203-4,

Fax : 210 – 52.84.013

About kymaeditor

Check Also

Σε περιφρούρηση της αυριανής 24ωρης απεργίας στα πλοία, καλούν τους ναυτεργάτες, οι διοικήσεις των 12 σωματείων της ΠΝΟ

“Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων” …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 − 11 =