Τρ. Αλεξιάδης: Υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων του Πειραιά με τροπολογία της Κυβέρνησης

Ο βουλευτής της Β΄Περιφέρειας Πειραιά, Τρ. Αλεξιάδης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση αναφορικά με τροπολογία που αφορά την επεξεργασία απορριμμάτων στην περιοχή του Σχιστού.

Με τροπολογία (993/87/19.7.21/21:15) της τελευταίας στιγμής, (https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bbb19498-1ec8-431f-82e6-023bb91713a9/11697142.pdf) η Κυβέρνηση της ΝΔ ανατρέπει και τις τελευταίες διατάξεις που υπήρχαν για την προστασία του όρους Αιγάλεω και προχωρά σε μια ακόμα υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων των περιοχών γύρω από το Σχιστό, αλλά και γενικά των γειτονιών του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, με το άρθρο 2 της τροπολογίας, επιδεινώνει την υπάρχουσα κατάσταση και αποδεικνύει για μια φορά ακόμα «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» της Κυβέρνησης αλλά και της Περιφέρειας για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Δεν υπάρχει καμία  αυταπάτη ότι ένα ευρύ μέτωπο φορέων της αυτοδιοίκησης, πολιτικών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, συλλογικοτήτων και ενεργών πολιτών που θα αγωνιστεί ενάντια στα σχέδιά τους, είναι η μόνη λύση για να υπερασπιστούμε τις ζωές μας.

About kymaeditor

Check Also

Τραυματισμός εργαζόμενου σε πλωτό γερανό στην Πειραϊκή

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ζέας, για περιστατικό τραυματισμού 20χρονου εργαζόμενου σε τεχνική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 + four =