Ραβασάκια ΟΑΕΕ σε οφειλέτες: Πληρώστε αλλιώς έρχονται κατασχέσεις

Τελεσίγραφο σε χιλιάδες  οφειλέτες στέλνει ο ΟΑΕΕ μέσω ειδοποιητηρίων.  Πιο συγκεκριμένα, 100.000 ειδοποιητήρια με απειλή κατάσχεσης άρχισαν να στέλνονται, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος,  στους ασφαλισμένους με τα οποία το Ταμείο τους καλεί να τακτοποιήσουν τα χρέη τους, αλλιώς θα ακολουθηθεί η διαδικασία για κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων. «Πληρώστε αλλιώς έρχονται κατασχέσεις» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Τα χρέη προς το Ταμείο έχουν ξεπεράσει τα 7 δισεκατομμύρια ευρώ και το κραχ είναι προ των πυλών.

Από το 1.000.000 ασφαλισμένους,  σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Τα Νέα»,  370.000 έχουν μεγάλα χρέη. Από αυτούς που έχουν χρέη ήδη οι 100.000 έχουν λάβει στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου «ραβασάκια» στα οποία ειδοποιούνται πως πρέπει άμεσα να προβούν σε ρύθμιση και τακτοποίηση των οφειλών τους.

 

Συγκεκριμένα, τα ειδοποιητήρια αποστέλλονται σε όσους έχουν οφειλές από 5.000 ευρώ και πάνω.

Πάντως, και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει ξεκινήσει την αποστολή e-mails σε οφειλέτες στην Εφορία, με τα οποία τους ειδοποιεί να προβούν σε ρύθμιση των χρεών τους. Ήδη έχουν λάβει ειδοποίηση περί τους 180.000 φοροειφέλετες.

 

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Κινητοποίηση μελισσοκόμων στο Σύνταγμα

Στο Σύνταγμα πραγματοποιούν συγκέντρωση οι μελισσοκόμοι και μέχρι και το απόγευμα θα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *