Ειρ. Μουστάκη: Πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στην Καλλιθέα η Βάσω Μαργαρίτη

«Πλώρη» βάζει η Καλλιθέα για την πρώτη γυναίκα δήμαρχο στην πόλη καθώς όπως δηλώνει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ειρήνη Μουστάκη «η Βάσω Μαργαρίτη υποψήφια Δήμαρχος Καλλιθέας είναι ένας άνθρωπος με ποιότητα, ήθος και αγάπη για τον συνάνθρωπό της».

Η κ. Μουστάκη, η οποία έχει την δική της «πρωτιά» καθώς ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας», συμμετέχει στο συνδυασμό «Όλα για την Καλλιθέα» με επικεφαλής την κ. Βάσω Μαργαρίτη.

Η κ. Ειρήνη Μουστάκη απαντά για ποιο λόγο θα πρέπει ο δημότης της Καλλιθέας να προτιμήσει  τον συγκεκριμένο συνδυασμό μας είπε:

«Η Βάσω Μαργαρίτη υποψήφια Δήμαρχος Καλλιθέας είναι ένας άνθρωπος με ποιότητα, ήθος και αγάπη για τον συνάνθρωπό της. Η αγάπη της για την πόλη είναι γνωστή μέσα από την πολύχρονη ενασχόλησή της με τα δημοτικά της Καλλιθέας (εκλέγεται επί τέσσερις συνεχείς τετραετίες, είναι αναπληρώτρια Δήμαρχος) και γι’ αυτό καθημερινά εισπράττει από τους πολίτες το σεβασμό στο πρόσωπό της».

Η ίδια, με τη μεγάλη εμπειρία της σε αυτοδιοικητικά θέματα, δηλώνει ότι «είμαι υποψήφια της παράταξής της «Όλα για την Καλλιθέα μας» και θα προσπαθήσω μαζί της να στηρίξω με σοβαρότητα κάθε απόφαση που συμβάλλει στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης μας, πιστεύοντας ότι στις εκλογές της 18ης Μαΐου θα είναι η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στην Καλλιθέα!».

About kymaeditor

Check Also

Επιπλέον δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιάς-Πόρος

Με ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρίου Σταύρου Βοϊδονικόλα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών) …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *