Εισαγγελική έρευνα για αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του Θ. Τζήμερου.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελέας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, με αφορμή αναρτήσεις– ανακοινώσεις στο facebook του Θάνου Τζήμερου. Οι αναρτήσεις  φέρεται να καλούν σε ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου, στην περίπτωση που η κυβέρνηση δεν υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές και η χώρα βγει εκτός ευρώ.

Την έρευνα θα τη διενεργήσει ο εισαγγελέας Παναγιώτης Καψιμάλης, ο οποίος καλείται να διαπιστώσει εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις.

Χαρακτηριστικά στη δικογραφία περιλαμβάνεται το εξής απόσπασμα από τις αναρτήσεις του κ. Τζήμερου:

«Γι’ αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται».

About kymaeditor

Check Also

Μέχρι τις 8/12 συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι

Έως τις 8 Δεκεμβρίου θα συνεχίσουν οι δικηγόροι την αποχή, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *