Εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά :Πειραιάς, Πόλη-Λιμάνι..

Εκδήλωση για τα προβλήματα αλλά και το σχέδιο ανάπτυξης του Πειραιά διοργανώνει αύριο Τετάρτη το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Την εκδήλωση με θέμα «Πειραιάς: Πόλη – Λιμάνι», που θα λάβει χώρα 16.00 – 19.45 στην Αίθουσα Συνεδρίων Πανεπιστημίου Πειραιώς θα χαιρετήσουν οι:
καθ. Νικόλαος Γεωργόπουλος, πρύτανης Πανεπιστημίου Πειραιώς
Θεόδωρος Δρίτσας, υπουργός Ναυτιλίας
Γεώργιος Γαβρίλης, αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς
Γιάννης  Μώραλης, δήμαρχος Πειραιώς
Αθανάσιος Πάλλης, αν. καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, Γενικός Γραμματέας MedCruise, ο οποίος θα παρουσιάσει ομιλία με θέμα «Αλλάζοντας τον Πειραιά: Ανάπτυξη με βάση την κοινή λιμενική λογική»
Σταύρος Χατζάκος γενικός διευθυντής ΟΛΠ, που θα μιλήσει για την χωροταξική και περιβαλλοντική διαχείριση στον λιμένα Πειραιά,
Άννα Αναστασάκη, προϊσταμένη Τμήματος Σχεδιασμού – Αττικό Μετρό, που θα αναφερθεί στην επέκταση της Γραμμής 3 του Μετρό προς Πειραιά και στη βελτίωση της πρόσβασης στη Λιμενική Ζώνη.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει επίσης ο καθ. Ερνέστος Τζανάτος, Κοσμήτορας της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και ο Βασίλειος Τσελέντης καθηγητής Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς που θα μιλήσει για τις σύγχρονες ενεργειακές και περιβαλλοντικές προκλήσεις για τα λιμάνια, με έμφαση στις σχέσεις πόλης – λιμένα.

Σχετική συζήτηση θα συντονίσει ο καθηγητής Μιχαήλ Γκλεζάκος, αναπληρωτής πρύτανης.

About kymaeditor

Check Also

Πανεπιστήμιο Πειραιά: Τελετή αναγόρευσης του Καθηγητή Κωνσταντίνου Δασκαλάκη, σε Επίτιμο Καθηγητή της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Πανεπιστήμιο  Πειραιώς, διοργάνωσε την τελετή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *