Εκδήλωση του “Ποταμιού” στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά

Στο μεγαλύτερο λιμάνι  της χώρας κατηφορίζει το ¨Ποτάμι¨ αφού ο τομέας Πειραιά του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη  διοργανώνει, στις 12 Νοεμβρίου  και ώρα 18.00 έως 20.00, εκδήλωση με τίτλο “Το λιμάνι “συναντάει” το Ποτάμι “,  στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, Αγ. Κωνσταντίνου 3, 2ος όροφος.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν, εκ μέρους του “Ποταμιού”, ο Γεράσιμος Γεωργάτος στέλεχος και Πολιτικός Υπεύθυνος τομέα “Εργασιακάθέματα” και η Λεομπίλλα Φωτεινή, στέλεχος, μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής και Πολιτική Υπεύθυνη για το τομέα “Στήριξη και απεξάρτηση εξαρτημένων ατόμων” .

Επίσης θα παρευρίσκονται τα μέλη της Επιτροπής Δια Ταύτα, Κουτούλιας Γιάννης (συντονιστής τομέα Εσωτερικών), και Γκιόκας Δημήτρης (συντονιστής τομέα Οικονομίας και μέλος Πανελλήνιας Επιτροπής).

Την εκδήλωση προλογίζει και συντονίζουν, η Ολγα Δούρου, μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής, περιφερειακή Συντονίστρια Πειραιά και οι Συντονιστές Α’ Πειραιά και νήσων και Β’ Πειραιά, Παπακωνσταντίνου Σωτήρης και Κούβας Αντώνης καθώς και η Γραμματέας του τομέα Α’ Πειραιά & Νήσων, Τσάκωνα Σωτηρία.

Τα θέματα της εκδήλωσης είναι: Οικονομία, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Νησιωτική Πολιτική και Πρόνοια

Η εκδήλωση είναι ανοικτή και απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης του Πειραιά. Μετά το πέρας των ομιλιών θα δοθεί ο λόγος σε όσους το επιθυμούν, προκειμένου να τοποθετηθούν ή να απευθύνουν ερωτήματα στους ομιλητές.

 

 

About kymaeditor

Check Also

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως την Πέμπτη – Πού θα σημειωθούν σήμερα τα μεγαλύτερα ύψη βροχών

Το σύστημα κακοκαιρίας Elias θα εξακολουθήσει να επηρεάζει περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *