Εκδηλώσεις από τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας

Με σύνθημα “Αγαπώ την Αγορά μου”Περισσότερα από 5.000 άτομα συμμετείχαν, σε όλη την Ελλάδα, στις εκδηλώσεις , που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας.

Στον απολογισμό του ο Οργανισμός και αναφερόμενος στο διάστημα από τις 15 έως τις 31 Μαΐου, συμμετείχαν χιλιάδες κόσμου σε εκδηλώσεις στην Αγορά του Καταναλωτή στο Ρέντη, στις Ιχθυόσκαλες Μηχανιώνας και Πειραιά, αλλά και στις Δημοτικές Αγορές Χανίων και Καλλιθέας, με μήνυμα «Τρώμε σωστά, ψωνίζουμε στην αγορά!».

Οι εκδηλώσεις «Αγαπώ την αγορά μου» είναι η ελληνική συμμετοχή στη διεθνή καμπάνια Love Your Local Market 2015 (www.loveyourlocalmarket.gr), που αποτελεί το μεγαλύτερο παγκόσμιο γεγονός στον κλάδο του λιανεμπορίου.

Συμμετέχουν 19 χώρες και 2.000 τοπικές αγορές και στόχος είναι η υποστήριξη των τοπικών αγορών και η ενίσχυση του ρόλου τους στην ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων.

Είναι σαφές ότι η ενίσχυση των τοπικών αγορών είναι επιταγή στη δύσκολη φάση που περνάει το λιανεμπόριο και τα οφέλη αμφίδρομα και για τον έμπορο και για τον καταναλωτή.

About kymaeditor

Check Also

Παρατάθηκε ο μειωμένος ΦΠΑ σε καφέ, ιατρικά προϊόντα κ.ά.

Κατατέθηκε αργά χθες το βράδυ στην Βουλή τροπολογία στο φορολογικό νομοσχέδιο με την οποία καθορίζονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *