Εκπτώσεις από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες στους πρωτοετείς φοιτητές.

Έκπτωση 50% προσφέρει η Hellenic Seaways σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και στα μέλη της οικογένειάς τους που τους συνοδεύουν για τις διαδικασίες εγγραφής στις σχολές που θα φοιτήσουν.

Η ισχύς της έκπτωσης ξεκινά την 28η Αυγούστου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2015 ενώ αφορά όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί και όλες τις μετακινήσεις από και προς τον τόπο σπουδών τους.

Η έκπτωση αυτή παρέχεται με την επίδειξη του Δελτίου Εξεταζομένου των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 σε όλα τα πρακτορεία της εταιρείας καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Παράλληλα με έκπτωση μπορούν να ταξιδέψουν στο Ηράκλειο με τα πλοία της Minoan Lines οι πρωτοετείς φοιτητές, προκειμένου να εγγραφούν στις σχολές τους όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ειδικότερα, η Minoan Lines προσφέρει για τη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο στους επιτυχόντες και στα μέλη των οικογενειών τους που θα τους συνοδεύσουν τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές.

Συγκεκριμένα:
50% ΕΚΠΤΩΣΗ στα VIP καθίσματα και deck
30% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης LUX)
20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα

Οι εκπτώσεις θα ισχύουν από 26/08/2015 έως και 15/10/2015 για τους επιτυχόντες μαθητές και για τα μέλη των οικογενειών τους, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα.

Οι εκπτώσεις θα παρέχονται με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

About kymaeditor

Check Also

Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Άγιο Ευστράτιο

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αγίου Ευστρατίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *