Εκτός κυβερνητικής γραμμής ο Ντινόπουλος- “Είμαι με τη Δούρου στη κόντρα με τον Μητσοτάκη”

Υπέρμαχος της Ρένας Δούρου αναφορικά με τους ελέγχους στους υπαλλήλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εμφανίστηκε ο Αργύρης Ντινόπουλος.

«Εγώ είπα ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δε θα γίνουν απολύσεις και θέλω εργασιακή ειρήνη», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών κρατώντας αποστάσεις από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, που απαιτεί έλεγχο των μονιμοποιήσεων στους ΟΤΑ. «Στην κόντρα Μητσοτάκη – Δούρου εγώ είμαι με την κα Δούρου και αυτό που είπε ότι θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα», δήλωσε ο κ. Ντινόπουλος, μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι έδωσε εντολή στο γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης να την εφαρμόσει.

Ωστόσο, επισήμανε ότι «ο κ. Μητσοτάκης εφαρμόζει τη νομιμότητα, αλλά το πρόβλημα της αυτοδιοίκησης δεν είναι κάποιοι κατεργαρέοι δήμαρχοι της δεκαετίας του 2000 και τα όσα έκαναν με τις προσλήψεις».

Τέλος, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αυτή την εποχή οι δήμοι είναι το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, και όχι «οι πρακτικές κατεργαρέων δημάρχων της δεκαετίας του 2000» όπως επανέλαβε.

About kymaeditor

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ: Οδηγίες για τις εκλογές της Κυριακής

Τις οδηγίες για την εκλογή της Κυριακής έδωσε με ανακοίνωσή της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *