Εκτός της επίσημης κομματικής γραμμής ο Παναγιώτης Μελάς

Σε πρώτο πλάνο δίπλα στον Γιάννη Μώραλη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Παναγιώτης Μελάς. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έχει συνταχθεί με το συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά, στον οποίο μετέχει και ο γιος του Γιάννης (που αποχώρησε από την παράταξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου) και με την κίνηση του αυτή έχει τεθεί εκτός κομματικής γραμμής του κόμματος μιας και δεν φαίνεται να στηρίζει τον επίσημο υποψήφιο που έχουν ανακοινώσει οι ΑΝΕΛ για τον δήμο.

Ο Πάνος Καμμένος τηρείς σιγή ιχθύος για τη στάση του Παναγιώτη Μελά και δεν έχει αναφέρει το παραμικρό. Συχνά πυκνά ο πρόεδρος του κόμματος των ΑΝ. ΕΛ  κάνει λόγο συνεχώς για πειθαρχία των βουλευτών στα όσα αποφασίζει εκείνος, αλλά τώρα κρατάει ερμητικά κλειστό το στόμα του για τη συμπεριφορά που επιδεικνύει ο Πειραιώτης βουλευτής του.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Μελάς έδωσε  το παρών και στα εγκαίνια της Επιχειρηματικής Λέσχης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς όπου  παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης, που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» του Επιμελητηρίου.

 

 

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …