ΕΛΑΣ: Πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του θύματος της επίθεσης στη Βούλα

Πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του Βέλγου που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης την περασμένη Παρασκευή στη Βούλα βρίσκεται η αστυνομία.

Και αυτό αφού σύμφωνα με πληροφορίες η μία από τις δύο ταυτότητες που βρέθηκαν επάνω του, στο σκηνικό του εγκλήματος, θεωρείται κατόπιν της αστυνομικής διερεύνησης ότι είναι κατά πάσα πιθανότητα η πραγματική.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της συγκεκριμένης, αυθεντικής ταυτότητας, προκύπτει ότι το θύμα είναι πράγματι Βέλγος υπήκοος, ενώ το όνομά του φέρεται να έχει απασχολήσει τις διεθνείς διωκτικές αρχές σε μεγάλες υποθέσεις ναρκωτικών στο εξωτερικό, κάτι που μένει βεβαίως να επιβεβαιωθεί από τις βελγικές αρχές μέσω Ιnterpol.

Οι εν Ελλάδι δραστηριότητές του πάντως αφορούσαν κατά πληροφορίες εμπορία τροφίμων και κάρβουνου.

Ο Βέλγος, σύμφωνα με τα στοιχεία της θεωρούμενης ως πραγματικής ταυτότητας έχει γεννηθεί το 1973, διέμενε δε, στην Ελλάδα τα τρία τελευταία χρόνια, εκ των οποίων το ένα στην οδό Δωδεκανήσου.

Σημειώνεται ότι αύριο, μετά τη διενέργεια της προγραμματισμένης νεκροψίας, θα γίνει η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων τα οποία θα σταλούν σε Europol, Interpol προκειμένου να υπάρξει επιβεβαίωση της ταυτότητας του θύματος και ενδεχομένως των δραστηριοτήτων του.

Πηγή:Καθημερινή

About kymaeditor

Check Also

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο λιμάνι Κερατσινίου

Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα πρωινές ώρες σήμερα, στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά στο Ικόνιο Κερατσινίου, μεταξύ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *