ΕΛΠΕ: Μείωση αποδοχών στα στελέχη και διοικητική αναδιάρθρωση.

Τη μείωση των αποδοχών για τα στελέχη, αποφάσισε στην πρώτη του συνεδρίαση το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του εισηγμένου στο Χρηματιστήριο Αθηνών ομίλου, Ελληνικά Πετρέλαια.

Η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο της μισθολογικής πολιτικής η οποία θα επανεξετασθεί με βάση έρευνα που διεξάγεται από εξωτερικό συνεργάτη.
Αναλυτικά, οι σταθερές ετήσιες αμοιβές για τον Εκτελεστικό Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο μειώνονται κατά 10% και οι μεταβλητές αμοιβές τους κατά 40%. Επίσης οι νέοι Γενικοί και Ανώτεροι Διευθυντές θα λαμβάνουν ετήσιες σταθερές αμοιβές μειωμένες κατά 15% από τους αντίστοιχους μέσους όρους που ισχύουν σήμερα.

Ταυτόχρονα, ο όμιλος προχωράει και σε δραστική διοικητική αναδιάρθρωση της οργανωτικής δομής.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή (15/10/15) συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε η αναβάθμιση σε γενικές διευθύνσεις των διευθύνσεων: Εσωτερικού Ελέγχου, Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων και οι Υπηρεσίες Εμπορίας, καθώς και η αναδιοργάνωση των διευθύνσεων: Ασφάλειας, Υγιεινής και Περιβάλλοντος των Διυλιστηρίων, Προμηθειών, Πληροφορικής και Συστημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, τοποθετούνται 3 νέοι Γενικοί Διευθυντές, 8 Ανώτεροι Διευθυντές και 8 Διευθυντές, όλοι προερχόμενοι από το έμπειρο και δοκιμασμένο στελεχιακό δυναμικό του ομίλου.

About kymaeditor

Check Also

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος» την Κυριακή

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 21-4-2024 θα πραγματοποιηθούν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *