Ενισχύει τους άπορους εν όψει Χριστουγέννων ο ΟΛΠ

Ενισχύει τους άπορους εν όψει Χριστουγέννων ο ΟΛΠ. Ειδικότερα, ο Οργανισμός στα πλαίσια των πολιτικών κοινωνικής ευθύνης που ασκεί, επιδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της περιοχής του λιμένα, αντί για την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, αποφάσισε:

Α) Να είναι κύριος χορηγός σε ένα διαφορετικό, τετραήμερο, χειμερινό Bazaar βιβλίου, που διοργανώνει ο ΒΗΜΑ FM στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 11 – 14 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από γνωστούς καλλιτέχνες και από τη Καμεράτα του Μεγάρου Μουσικής. Τα έσοδα από την ενέργεια αυτή με τίτλο ’’ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΓΙΑ 1 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ’’ θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Άστεγων και Άπορων του Δήμου Πειραιά.

Β) Να ενισχύσει με αγορές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης την Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Περάματος η οποία στηρίζει πάνω από χίλιους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση.

Γ) Τη σίτιση και φέτος κατά τις ημέρες των εορτών, όλων των άστεγων του λιμένα.

Δ) Τη χορήγηση δωροεπιταγών σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων στους Δήμους Πειραιά, Δραπετσώνας-Κερατσινίου και Περάματος.

Ε) Τη διάθεση δωρεάν προσκλήσεων στα παιδιά των εργαζομένων για την παράσταση «Ο Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» του Ιουλίου Βερν.

ΣΤ) Στήριξη σε ευπαθείς ομάδες πολιτών (άτομα με ειδικές ανάγκες, μετανάστες κλπ.) μέσω των υπηρεσιών της Εκκλησίας και των Δήμων.

About kymaeditor

Check Also

Θεσσαλονίκη: Τραυματισμός ναυτικού μέλους πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΜΥΚΟΝΟΣ»

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες την 16-09-2023, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για τον τραυματισμό 21χρονου ναυτικού (ειδικότητας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *