Εξάμηνη ταλαιπωρία από την Δευτέρα για Πειραιώτισσες & Πειραιώτες λόγω έναρξης εργασιών για το Τραμ

Ταλαιπωρία για τους επόμενους έξι μήνες θα υποστούν οι Πειραιώτισσες και Πειραιώτες αφού ξεκινούν από την Δευτέρα 30 Μαρτίου  οι εργασίες για την κατασκευή του Τραμ και η κυκλοφορία στο μεγάλο λιμάνι θα γίνει μετ’ εμποδίων και από παρακαμπτήριους δρόμους.

Συγκεκριμένα, οι δρόμοι που θα κλείσουν είναι οι εξής:

• Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καραολή Δημητρίου, μέγιστου μήκους 300μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα των Μ.Μ.Μ., στον συνδετήριο κλάδο εξόδου της οδού Εθν. Μακαρίου προς την οδό Μ. Ασίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται δεξιά από την Καρ. και Δημητρίου.

• Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον συνδετήριο κλάδο της οδού Εθν. Μακαρίου με την οδό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, 2,85μ. από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος, μέγιστου μήκους 90μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Μικρολίμανο.

• Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος – Μ. Ασίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζερβού και Γρ. Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η έξοδος της Μ. Ασίας προς την οδό Πειραιώς θα παραμείνει ανοιχτή.

Περαιτέρω και στο πλαίσιο των ανωτέρω εργασιών, θα πραγματοποιηθούν και οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

• Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας, σε σαράντα (40) χλμ/ώρα, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.

• Απαγόρευση του προσπεράσματος επί των οδών Εθν. Μακαρίου και Λ. Ποσειδώνος – Μ. Ασίας.

Η Τροχαία Πειραιά απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η Παρέλαση για την επέτειο της Επανάστασης του 1821

Με λαμπρότητα και υπερηφάνεια από την πλευρά της μαθητιώσας νεολαίας πραγματοποιήθηκε η Παρέλαση για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *