Επίκαιρη ερώτηση του Κώστα Κατσαφάδου για την αναστολή δρομολογίων του ‘Βιτσέντζος Κορνάρος’

Επίκαιρη ερώτηση που θα συζητηθεί στη Βουλή κατέθεσε ο Βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων ,Κώστας Κατσαφάδος αναφορικά με την αναστολή  δρομολογίων που εκτελούσε το πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος» από Πειραιά για Κύθηρα, Αντικύθηρα, Κίσσαμο και Γύθειο.
Ο κ. Κατσαφάδος ζητά από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να αποκατασταθεί άμεσα το θέμα που έχει δημιουργήσει προβλήματα στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες του
νησιού, εν μέσω τουριστικής περιόδου.
Στην ερώτησή του ο Βουλευτής , επισημαίνει ότι από τον Ιανουάριο του 2017 που η εταιρεία LANE ανέλαβε την εξυπηρέτηση αυτών των γραμμών, υπάρχουν διαρκώς προβλήματα, καθώς το πλοίο ταξιδεύει με μικρότερη
ταχύτητα, παρουσιάζει καθυστερήσεις, ενώ δε διαθέτει on line σύστημα κρατήσεων και έκδοσης- πληρωμής εισιτηρίων όπως όλες οι μεταφορικές εταιρείες στην Ευρώπη.
«Όπως καταλαβαίνετε, όλη αυτή η αναστάτωση και μάλιστα μέσα στην τουριστική περίοδο, έχει προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στους επαγγελματίες του νησιού, καθώς υπάρχουν ομαδικές ακυρώσεις κρατήσεων. Κάτοικοι και επαγγελματίες είναι αγανακτισμένοι και έχουν ήδη μαζέψει υπογραφές, διεκδικώντας το αυτονόητο: μια υγιή, λειτουργική, σύγχρονη ακτοπλοϊκή σύνδεση!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κατσαφάδος.

About kymaeditor

Check Also

Θάνατος άνδρας στο λιμάνι του Πειραιά

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, άνδρας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *