Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου με πλαστά πτυχία

Με δύο πλαστούς τίτλους σπουδών βρέθηκε ένας τμηματάρχης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έναν από ίδρυμα ισότιμο με ΤΕΙ (σχολή εμποροπλοιάρχων) και έναν από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Όταν ο εργοδότης του πληροφορήθηκε τα γεγονότα, στο πλαίσιο οριζόντιων ελέγχων στη δημόσια διοίκηση, ο υπάλληλος είχε ήδη βγει στη σύνταξη, όπως γράφει  η «Καθημερινή».

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν ανήκε στους δικαστικούς λειτουργούς του συνεδρίου, αλλά δήλωνε «οικονομολόγος». Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, πρόκειται για υπάλληλο που εισήλθε ως διοικητικό προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το 1987 στο Ελεγκτικό Συνέδριο και πήρε σύνταξη στις 14 Απριλίου 2014. Υπηρέτησε μεταξύ άλλων ως επίτροπος του συνεδρίου στον δήμο Αθηναίων. Διετέλεσε συνδικαλιστικός εκπρόσωπος με την ΠΑΣΚΕ και συμμετείχε σε 7μελές υπηρεσιακό συμβούλιο της υπηρεσίας, κρίνοντας τη υπηρεσιακή εξέλιξη συναδέλφων του.

Με την έναρξη των οριζόντιων ελέγχων για την εγκυρότητα των τίτλων σπουδών και ενώ υπήρχε σχετική φημολογία στο Ελεγκτικό Συνέδριο, ο υπάλληλος εξεδήλωσε την επιθυμία να συνταξιοδοτηθεί, και το έκανε έχοντας συμπληρώσει 27 χρόνια υπηρεσίας και ενώ ήταν μόλις 53 ετών.

 

Πηγη. : Newsbeast.gr

About kymaeditor

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ: Οδηγίες για τις εκλογές της Κυριακής

Τις οδηγίες για την εκλογή της Κυριακής έδωσε με ανακοίνωσή της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *