Επαφές Μώραλη με ναυτικούς και εργαζομένους στο «Μεταξά»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, Γιάννη Χαλά και εκπρόσωπους των εργαζομένων είχε το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σχετικά με τα μείζονα θέματα του λιμανιού. Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους εξέθεσαν τα προβλήματά τους και ο κ. Μώραλης ανέλυσε τις θέσεις του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» για το λιμάνι.

Μετά την συνάντηση ο υποψήφιος Δήμαρχος δήλωσε: «Δεσμευτήκαμε ότι  αν κερδίσουμε τις εκλογές, θα έχουμε μια διαρκή συνεργασία με τους εργαζόμενους και θα λαμβάνουμε την άποψή τους για θέματα που αφορούν στο λιμάνι και στην θάλασσα και τα οποία τα γνωρίζουν καλά. Είναι επαγγελματίες, έχουν γυρίσει όλα τα λιμάνια του κόσμου, έχουν εμπειρίες και δεν μπορούν να λείπουν από έναν διαρκή διάλογο για τα θέματα αυτά».

Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Μεταξά, όπου συναντήθηκε με τον  Διοικητή κ. Βλαχάκο αλλά και με τους εργαζόμενους. Η συνάντηση αυτή έγινε στο πλαίσιο των επαφών του κ. Μώραλη με όλους τους φορείς της πόλης καθώς το Νοσοκομείο Μεταξά είναι ένας από τους πυλώνες του Πειραιά.

About kymaeditor

Check Also

Τα ριζικά του Κλήδονα και τις φωτιές του ‘Αη Γιάννη αναβιώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Το παραδοσιακό έθιμο του Κλήδονα ζωντανεύουν τα ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη την Πέμπτη 20 Ιουνίου  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *