Επιστολή της Προέδρου της Βουλής σε πρώην Πρωθυπουργούς να παραδώσουν τα γραφεία τους στη Βουλή.

Η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου απέστειλε επιστολές προς τους πρώην πρωθυπουργούς (που δεν είναι πλέον βουλευτές) προκειμένου να παραδώσουν τα γραφεία που διαθέτουν στο κεντρικό κτήριο του κοινοβουλίου. Πρόκειται για τους Κων. Μητσοτάκη (πρωθυπουργός την περίοδο 1990 – 1993), Κων. Σημίτη (πρωθυπουργός την περίοδο 1996 – 2004) και Γ. Παπανδρέου (πρωθυπουργός την περίοδο 2009 – 2011), τα γραφεία των οποίων βρίσκονται στο ισόγειο του κτηρίου.

Όπως είχε εξαγγείλει προσφάτως σε συνέντευξη Τύπου θέτοντας το τεράστιο πρόβλημα χώρων που αντιμετωπίζει η Βουλή, τους ζητείται να αποδώσουν τους χώρους που διατηρούν προκειμένου να αξιοποιηθούν από τις υπηρεσίες της Βουλής και τους βουλευτές, χωρίς ωστόσο να τους τίθεται πιεστικά το θέμα του χρόνου.

Πάντως, η κυρία Κωνσταντοπούλου αφήνει σαφώς να διαφανεί ότι δεν μπορούν πλέον να διατηρούν τα γραφεία τους τα οποία συνολικά καταλαμβάνουν 200 τ.μ.

About kymaeditor

Check Also

Κ. Μητσοτάκης: Οι πολίτες περιμένουν λύσεις και έργα, όχι τοξικότητα και ανούσιους καυγάδες

Στην ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι οι πολίτες περιμένουν από τις πολιτικές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *