Ημέρες θάλασσας

Εργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων από τον ΟΑΕΔ

Εργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων υλοποιεί εντός των επομένων ημερών ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού στους Nομούς Αττικής, Αχαΐας και Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΕΔ, το εργαστήριο ενεργοποίησης για τον Νομό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (16/9/2014), αυτό για τον Ν. Αττικής τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και στον Ν. Αχαΐας την Πέμπτη 25 του μηνός.

Οι ώρες υλοποίησης των εργαστηρίων είναι από τις 09.00 έως τις 14.30.

Μέσω αυτών θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

Ακόμη, μετά τη διεξαγωγή του εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Οι εγγραφές θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού, www.oaed.gr.

About kymaeditor

Check Also

Κλεμμένο αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο – Βρέθηκαν χειροβομβίδες, Καλάσνικοφ και φυσίγγια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία ύστερα από τον εντοπισμό οχήματος με βαρύ οπλισμό στο Νέο Κόσμο. Όλα ξεκίνησαν χθες όταν αστυνομικοί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *