Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ. Πειραιά

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30.6.2014 η  Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  στα γραφεία  της στο Σ.Ε.Φ. Οι εργασίες της Γ.Σ. διήρκησαν περί  τις  4 ώρες  μέσα σε πολύ καλό κλίμα, αλλά και με διάθεση από όλους του παρευρισκομένους να συνεργασθούν για την αναβάθμιση του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Παραβρέθηκαν 70 Πειραϊκά σωματεία  με τους αντιπρόσωπους  – από τα 82 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου και ψήφισαν 69  σωματεία.

Την Γενική Συνέλευση άνοιξε ο Αναπληρωτής  Γεν. Γραμματέας της Ε.Π.Σ.Πειραιά   κ. Γιάννης Ποντίκης , ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Γιώργος Ανατολάκης ο οποίος προέδρευσε της Συνέλευσης ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Διοικητικό απολογισμό.

Γραμματείς της Γ.Σ. το σώμα εξέλεξε τους κ.κ. Στέλιο Φασουλή(Σαλαμινομάχοι), Αθανασία Σκιαδά- Ελευθεράκη( Καραβάς).

Την Γ.Σ. χαιρέτησαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Στ. Μπρατσόλης, Ν. Σιδηρόπουλος, Αθ. Νατσούλης, ενώ κατά την διάρκεια της τον λόγο πήραν για τα σωματεία τους οι κ.κ. Πολυκανδριώτης Γιάννης  ( Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Νίκος Μπασάκος( Ερμής Κορυδαλλού), Ίριδα Νίκου- Μωυσιάδου( Α.Ε. Νίκαια), Αλέξης Αγγελόπουλος( Εθνικός), Δημήτρης Μπούγας(Αετός Κορυδαλλού), Στέφανος Φαναρίτης(Α.Ε. Ικάρου Καλλιθέας), Στέλιος Ραφτόπουλος( Αμπελακιακός), Σωκράτης Πτερνέας(Προοδευτική),  Τάσος Λουκάς ( Αίας Σαλαμίνας), Πέτρος Νικολαίδης(Θύελλα Κορυδαλλού), Βαγγέλης Περάματζης,(Φοίνικας Αγ. Σοφίας), Ντουρακόπουλος Γιάννης, (Φαληρικός),Τάκης Νότης( Πανφαληρικός),  Μιχάλης Μουσελής( Α.Ε. Χατζηκυριακείου).

Από πλευράς διοίκησης της Ε.Π.Σ. Πειραιά, ο Ταμίας κ.  Γιάννης Σταματάτος, κι ο αναπληρωτής Ταμίας κ. Βασίλης Κουτσούπης αναφέρθησαν περί των οικονομικών, ενώ τον λόγο ακόμη πήραν οι κ.  Κώστας Χολέβας( Α΄ Αντιπρόεδρος), Γιάννης Σπάθας( μέλος Δ.Σ.)

Ο Διοικητικός απολογισμός της χρονιάς 2014 κι ο Οικονομικός απολογισμός της χρονιάς 2013,  υπερψηφίσθηκαν  με 68 ψήφους( ναι) και 1( ενός) όχι, ενώ ο Προυπολογισμός της χρονιάς 2015 ψηφίσθηκε παμψηφεί.

Το σύνολο των σωματείων αναγνώρισαν το έργο και την δουλειά που παράγεται από την διοίκηση της ένωσης, ωστόσο ζήτησαν οι προσπάθειες να ενταθούν κυρίως σε ότι αφορά τις διεκδικήσεις, έναντι της πολιτείας, των δήμων,  της ΕΠΟ,  κυρίως σε θέματα χορηγιών, χώρων αθλήσεων- γηπέδων κλπ.
Μονοήμερο σεμινάριο για τους διαιτητές και παρατηρητές των τοπικών πρωταθλημάτων

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνεται ότι το μήνα Σεπτέμβριο και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα πραγματοποιηθεί μονοήμερο σεμινάριο για τους διαιτητές και παρατηρητές των τοπικών πρωταθλημάτων.

Tο σεμινάριο θα περιλαμβάνει:

Α. Γραπτές εξετάσεις

Β. Κατευθυντήριες γραµµές νέας αγωνιστικής περιόδου – τροποποιήσεις κανόνων παιχνιδιού.

Γ. Ανάλυση περιπτώσεων αγώνα από UEFA-FIFA DVD και σηµεία που χρήζουν περαιτέρω επισήμανσης.

∆. Υπογραφή διοριστήριου
Ε. Αγωνιστικά τεστ FIFA.

Όσοι από τους διαιτητές και παρατηρητές των τοπικών πρωταθλημάτων, επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτό καθώς και δικαίωμα να αγωνίζονται κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο, πρέπει να συμπληρώσουν και να καταθέσουν αίτηση μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουλίου στα γραφεία της Ένωσης (Εθνάρχου Μακαρίου – Σ.Ε.Φ. – Νέο Φάληρο).

 

Πηγή: www. sportactive.gr

About kymaeditor

Check Also

Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει στην Αρχαία Ολυμπία

Ο πλανήτης στρέφει το βλέμμα του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αρχαία Ολυμπία, όπου, σχεδόν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *