Ευκαιρία σε μαθητές για δημιουργία παιδικής χορωδίας δίνει το Δημοτικό Ωδείο Πειραιά

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχωρά το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά αφού δίνει την ευκαιρία σε μαθητές να αγαπήσουν τη μουσική. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιεί ακρόαση για τη δημιουργία παιδικής χορωδίας για μαθητές δημοτικού σχολείου, οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε ένα τραγούδι της αρεσκείας τους. Εφόσον επιλεγούν θα έχουν έκπτωση 30% στην εκμάθηση οργάνου της προτίμησής τους. Η ακρόαση θα διαρκέσει μέχρι τη συμπλήρωση του απαραίτητου αριθμού των μελών της χορωδίας.

Το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά αποτελεί τον σημαντικότερο θεσμό μουσικής εκπαίδευσης στην πόλη. Ιδρύθηκε το 1994, σχεδιάστηκε στο πρότυπο Μουσικής Ακαδημίας και περιλαμβάνει το Δημοτικό Ωδείο, το Εργαστήριο Παραδοσιακής Μουσικής και το Εργαστήριο Μοντέρνας Μουσικής.

Μετά την απόκτηση τίτλου σπουδών οι μαθητές μπορούν να εργασθούν ως δάσκαλοι ή καθηγητές στην Α΄ βάθμια και Β΄ βάθμια εκπαίδευση, ως καθηγητές σε Ωδεία και Μουσικές Σχολές καθώς και ως μουσικοί ορχήστρας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210-4205663. Η Διεύθυνση του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά: Αντ/χου Π. Βλαχάκου & Σαλαμίνος 34, Αγία Σοφιά Πειραιάς.

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς: Με καθυστέρηση ο απόπλους των πρωινών πλοίων λόγω ανέμων

Με καθυστέρηση αναχώρησαν  τα πλοία που είχαν προγραμματισμένο απόπλου σήμερα νωρίς το πρωί από το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *