Ηγετικό στέλεχος της Χ.Α. στη Νίκαια ο Ρουπακιάς (vid)

Βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς  της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής σχετικά με το ρόλο του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αφού ο κατ΄ομολογία δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς ήταν ηγετικό στέλεχος της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε το Mega, ο Γιώργος Ρουπακιάς δεν ήταν απλό μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας αλλά στέλεχός της και μιλάει ως εκπρόσωπος της οργάνωσής του, κατά την διάρκεια επίσκεψης στην τοπική οργάνωση της Σπάρτης.

Καταχειροκροτούμενος από χρυσαυγίτες, θυμίζει ότι «στον πρώτο στίχο της Χρυσής Αυγής μιλάει για τους Σπαρτιάτες» και καταλήγει: «Χρυσαυγίτης ούτε γεννιέσαι ούτε γίνεσαι. Χρυσαυγίτης πεθαίνεις».

 

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Θάνατος επιβάτη Ι/Φ σκάφους στην Ερμιόνη

Ενημερώθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Ερμιόνης και Πόρου, ότι 71χρονος αλλοδαπός επιβάτης Ι/Φ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *