Ημερίδα για το καρκίνο του μαστού, με πρωτοβουλία B. Μιχαλολιάκου

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου σε συνεργασία με το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», το Μαιευτήριο «ΡΕΑ» και τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», πραγματοποιείται ημερίδα με θέμα : «Πρόληψη και Ενημέρωση για τις παθήσεις του μαστού και των προβλημάτων γονιμότητας», την Τετάρτη 26 Μαρτίου, στις 18:30, στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα (Δραγάτση 1Α).

Πρόγραμμα Ημερίδας

Χαιρετισμός Δημάρχου Πειραιά κ. Βασιλείου Ι. Μιχαλολιάκου.

Χαιρετισμός κυρίας Ολυμπίας Μπήτρου-Χαλδαίου, Προέδρου Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου “ΑγκαλιάΖΩ”.

Χαιρετισμός κ. Νικόλαου Α. Βλαχάκου, Διοικητού ΕΑΝΠ “ΜΕΤΑΞΑ”.

Ομιλία κ. Κυριάκου Π. Καλογεράκου, Χειρουργού, Ογκολόγου Μαστού, Διδάκτορος Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντού Μονάδος Μαστού ΕΑΝΠ “ΜΕΤΑΞΑ”, με θέμα “Παθήσεις Μαστού”.

Ομιλία κ. Αλέξανδρου Τζεφεράκου, Διευθυντή της Μονάδος Γονιμότητας του Μαιευτηρίου ΡΕΑ, με θέμα “Η αντιμετώπιση προβλημάτων γονιμότητας είναι προστασία για τον καρκίνο του μαστού”.

Επίσης, συνεχίζεται την Πέμπτη 27 Μαρτίου, στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα, Χατζηκυριάκειο (Λεωφ. Χατζηκυριακού 89 και Κλεισόβης) το πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου, στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, Καμίνια (Χίου 6-8).

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου σε συνεργασία με το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», το Μαιευτήριο «ΡΕΑ» και τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» και αποτελεί ένα «Δώρο Ζωής» για τις Πειραιώτισσες.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται δωρεάν, από τις 11:00 έως τις 17:00, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των γραφείων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Πειραιά.

(Για πλήρη εξέταση, οι γυναίκες που επιθυμούν να εξεταστούν, να προσκομίσουν την τελευταία μαστογραφία ή υπέρηχο μαστών που είχαν υποβληθεί).

Επίσης, εργαζόμενες της εταιρείας καλλυντικών «Oriflame» θα βρίσκονται στις Δημοτικές Κοινότητες και θα προσφέρουν προϊόντα της εταιρείας.

About kymaeditor

Check Also

Στα 54 τα κρούσματα κοκκύτη – Δύο θάνατοι -Συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών

Αύξηση κρουσμάτων κοκκύτη καταγράφεται τους τελευταίους μήνες σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων …