Ημερίδα στο ΕΒΕΠ για ρυθμίσεις φορολογικών και ασφαλιστικών οφειλών και “κόκκινα” δάνεια

Τα “κόκκινα” δάνεια και οι ρυθμίσεις φορολογικών και ασφαλιστικών οφειλών θα αποτελέσουν το θέμα  της Ημερίδας που συνδιοργανώνουν  την προσεχή Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου (στις 15.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γεώργιος Κασιμάτης» του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς) το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά  η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς.αι ώρα 5.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γεώργιος Κασιμάτης» του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

 

Στην Ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό o Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Π. Κοκκόρης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας κ. Βασίλης Κορκίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου κ. Δημήτρης Αρμενάκης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Νίκος Μανεσιώτης.

 

Εισηγητές θα είναι ο κ. Αντώνης Μουζάκης Λογιστής – Φοροτεχνικός, ο κ. Δημήτρης Μπούρλος,  Δικηγόρος –ειδικευμένος στα ασφαλιστικά- και η κ. Μαρία Μυζηθρά,  Εμπειρογνώμων σε χρηματοοικονομικά θέματα στο πρόγραμμα υποστήριξης ΜμΕ της ΕΣΕΕ.

Στην ημερίδα έχει προσκληθεί να παραστεί η Γεν. Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών κ. Α. Σαββαϊδου

About kymaeditor

Check Also

Κινητοποίηση μελισσοκόμων στο Σύνταγμα

Στο Σύνταγμα πραγματοποιούν συγκέντρωση οι μελισσοκόμοι και μέχρι και το απόγευμα θα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *