Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά δηλώνει πως η στήριξη των Ταμείων των αστυνομικών είναι ανάγκη.

Η ένωση αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την απόφαση της Διεύθυνσης Προστασίας Συνόρων να παγώσει την πρόσφατη διαταγή για ενσηματοχαρτοσήμανση στη χορήγηση αυτοκόλλητης θεώρησης ( VISA ).
Η διαταγή του Απριλίου του 2015 προέβλεπε επικόλληση ενσήμου της Ελληνικής Αστυνομίας από τις υπηρεσίες ελέγχου διαβατηρίων για τη θεώρηση εισόδου στα σύνορα καθώς και από τις υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για την παράταση χρόνου παραμονής υπηκόων τρίτων χωρών και αφορούσε τις παραπάνω πράξεις.
Η απόφαση αυτή που πραγματικά μπορούσε να ενισχύσει τα ασφαλιστικά ταμεία των Αστυνομικών με εξασφάλιση πόρων, σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία. Ήρθε να ανασταλεί πριν ακόμα εφαρμοστεί.
Το γεγονός , εκτός από αμηχανία προκαλεί και σοβαρά ερωτηματικά για τη στάση της Φυσικής και Πολιτικής ηγεσίας του κλάδου. Τελικά δεν ενδιαφέρεται κανείς για το ότι τα ένσημα και τα παράβολα αποδίδουν προστιθέμενη αξία και πόρους στα ταμεία του κλάδου που μετακυλίεται τόσο στους εν ενεργεία όσο και στους συνταξιούχους;
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων υποσημειώνει ότι η βιωσιμότητα των Ταμείων είναι ευθύνη όλων και η ανάγκη για εφαρμογή της αρχικής απόφασης, απαίτηαη.

About kymaeditor

Check Also

Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες σε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων

Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε περίπου 7.821 οικογένειες σε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *