«Η θητεία Μώραλη να αποδειχθεί επωφελής, για την πόλη και τους κατοίκους της»

Σε δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα στον Πειραιά με την μεγάλη νίκη του Γιάννη Μώραλη προέβη ο Θεόδωρος Δρίτσας και επικεφαλής του συνδυασμού «Λιμάνι της Αγωνίας».

Αναλυτικά η δήλωση

«Σεβόμαστε την ετυμηγορία του Πειραϊκού λαού. Η δημοκρατική μας παράδοση και οι αρχές τις οποίες υπηρετούμε μας επιβάλλουν να συγχαρούμε το νέο Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και να ευχηθούμε η θητεία του να αποδειχθεί επωφελής, για την πόλη και τους κατοίκους της.
Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί σ’ αυτήν την επαναληπτική εκλογική διαδικασία δεν έζησε ξανά η πόλη μας τις αθλιότητες της πρώτης Κυριακής και είμαστε υπερήφανοι γιατί από την πλευρά μας συμβάλαμε θετικά με τις καταγγελίες μας και τα επίσημα διαβήματά μας στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας και στον Διευθυντή της Αστυνομίας Πειραιά, προς αυτή την κατεύθυνση.

Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά όσες και όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν. Ο Πειραιάς είναι πάντα η πόλη μας, με τις επείγουσες ανάγκες και τις τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές. Οι δικές μας ευθύνες τώρα είναι ακόμα μεγαλύτερες. Θα ανταποκριθούμε. Οι προγραμματικές διακηρύξεις τις οποίες εξαγγείλαμε προεκλογικά μας δεσμεύουν».

 

About kymaeditor

Check Also

80 χρόνια από τη Μάχη της Κοκκινιάς Εκδηλώσεις μνήμης διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από τη Μάχη της Κοκκινιάς που έγινε στις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *