Η Κλινική Ρέα και ο Αντώνης Ρέμος στηρίζουν το έργο του συλλόγου ‘Ελπίδα ‘ σε όλη την Ελλάδα.

Καλαμπάκα 3

 

Εκδήλωση ενημέρωσης για την προσέλκυση εθελοντών δοτών μυελού των οστών υποστηρίζοντας το έργο του συλλόγου “Ελπίδα” , πραγματοποίησε η Κλινική Ρέα το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου στην Καλαμπάκα και στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

‘Ξεκινάμε από τη Καλαμπάκα μία καμπάνια ανά την Ελλάδα για να υποστηρίξουμε το έργο του συλλόγου “Ελπίδα” γνωστοποιώντας στους πολίτες πόσο γρήγορο και απλό είναι να γίνουν δότες μυελού των οστών και πόσο σημαντική κίνηση είναι αυτή για να σωθεί ένα παιδί’, τόνισε ο κ. Κυριάκος Μητσάκος – Μπαρμπαγιάννης ,πρόεδρος ΔΣ της Κλινικής Ρέα.

Θερμός υποστηρικτής αυτής της σπουδαίας προσπάθειας του Ρέα ο γνωστός καλλιτέχνης Αντώνης Ρέμος, δότης μυελού των οστών και ο ίδιος, που ακολούθησε την εκδήλωση στο νομό Τρικάλων και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι ‘υπάρχουν κινήσεις πέρα από χρήματα , δόξα και χειροκρότημα και είναι η προσφορά όταν κάποιος έχει άμεση ανάγκη για να σώσει τη ζωή του’.

Ειδική κινητή Μονάδα της Κλινικής Ρέα στελεχωμένη με εξειδικευμένο προσωπικό υπό την επίβλεψη του Ιατρού Βιοπαθολόγου Παναγιώτη Αποστολακόπουλου, διευθυντή εργαστηρίων του Ρέα , πραγματοποίησε λήψη δειγμάτων σε όσους πολίτες επιθυμούσαν να γίνουν δότες.

Ήταν μία πολύ σημαντική κίνηση του Ρέα για την ενημέρωση και την προσέλκυση δοτών μυελού των οστών που έτυχε ευρείας ανταπόκρισης από τους  κατοίκους.

About kymaeditor

Check Also

Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στην Μεγαλόπολη

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 10:40 σήμερα το πρωί, σε περιοχές της Αρκαδίας, της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *