Η Μασούτης ΑΕ κατακτά την Αττική

Αλλάζει η εποχή και μαζί το τοπίο του λιανεμπορίου τροφίμων στην Αττική η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ. Αυτό τουλάχιστον φιλοδοξεί. Σήμερα η εταιρεία εγκαινίασε το πρώτο κατάστημά της στην Αττική, συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο. Το κατάστημα ανήκε στην Σκλαβενίτης (εκποιήθηκε λόγω της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού) και εξαγοράστηκε από την Προμηθευτική.

Υπενθυμίζεται, πως η Διαμαντής Μασούτης προσφάτως εξαγόρασε την αλυσίδα καταστημάτων Προμηθευτική Τροφίμων ΑΕ, που δραστηριοποιείται κυρίως στον νομό Αττικής (και την Άνδρο) με συνολικά 56 καταστήματα.

Όπως ανέφερε ο Marketing Manager της Μασούτης, Σταμάτης Δαυίδ, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, «σήμερα κάνουμε το πρώτο μας βήμα. Μας γνωρίζετε ήδη. Είμαστε η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα Διαμαντής Μασούτης ΑΕ. Η ιστορία μας δεν είναι σημερινή. Έχει 42 χρόνια πίσω της. Ξεκινήσαμε το 1976. Ο κ. Διαμαντής Μασούτης ξεκίνησε το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Η σημερινή δύναμη των καταστημάτων μας αγγίζει τα 330 και βρισκόμαστε ήδη σε Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και πλέον Αττική και Άνδρο. Το πλάνο της εταιρείας είναι πολύ φιλόδοξο. Τα τελευταία πέντε χρόνια οι επενδύσεις που κάναμε στην ελληνική οικονομία ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ. Σκοπός μας είναι να μη μείνουμε εδώ και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Γι’ αυτό κάνουμε το πρώτο μας βήμα στην Αττική. Η αλυσίδα Μασούτης απασχολεί 8.100 οικογένειες. Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πολύ καλά. Να σηρίζουμε συνεχώς τον Έλληνα καταναλωτή, να παρέχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην Ελληνίδα νοικοκυρά και όλα αυτά να τα κάνουμε μένοντας πιστοί στις αρχές που μας έδωσε ο κ. Διαμαντής Μασούτης: Ποικιλία, ποιότητα, εξυπηρέτηση και πάνω από όλα οικονομικά και ελληνικά».

Στο περιθώριο των εγκαινίων, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Μασούτης, σημείωσε ότι η σημερινή ημέρα είναι το «σημείο μηδέν» για την εκκίνηση της Μασούτης στην Αττική.

«Η είσοδός μας στην Αττική ήταν μία φυσιολογική εξέλιξη της ανάπτυξης της εταιρείας Μασούτης. Τα μερίδιά μας είναι αρκετά υψηλά στη βόρεια Ελλάδα και εδώ και αρκετά χρόνια ήταν στόχος της εταιρείας να δραστηριοποιηθεί στην Αττική. Για τον λόγο αυτό η διαφημιστική καμπάνια την τελευταία πενταετία ήταν πανελλαδική και ο κόσμος γνώριζε τη Μασούτης. Ήταν κάτι προγραμματισμένο που έπρεπε να γίνει. Η απόφαση είχε παρθεί πριν χρόνια και ήταν θέμα χρόνου να υλοποιηθεί» τόνισε ο κ. Μασούτης.

About kymaeditor

Check Also

«Παγώνουν» για ένα χρόνο τα επιτόκια για τις ρυθμισμένες δόσεις στην ΑΑΔΕ

Το «πάγωμα» για ένα χρόνο των επιτοκίων για τις πάγιες ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλώνφυσικών και νομικών προσώπων προς τη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *