Η μεταστέγαση των δικαστηρίων του Πειραιά και πάλι στο επίκεντρο της συζήτησης.

Η μεταστέγαση των Δικαστηρίων Πειραιά στο κτίριο της Ραλλείου, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Κων/νο Κοσμάτο, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Πειραιά.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Γιώργος Σταματογιάννης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Ηρακλής Δρούλιας, το μέλος του Δ.Σ. του ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ. και μέλος του Δ.Σ.Π. κ. Γιάννης Καρδαράς και ο πολιτικός μηχανικός και τεχνικός σύμβουλος του Δ.Σ.Π. κ. Αναστάσιος Καραογλάνης.
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Κοσμάτος, επανέλαβε την πολιτική βούληση της κυβέρνησης για τη μετεγκατάσταση των Δικαστηρίων Πειραιά, στο κτίριο της Ραλλείου.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν οι εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου.

Ελπίζουμε βεβαίως αυτές οι ατέρμονες συζητήσεις να οδηγήσουν σε λύση καθώς η μεταστέγαση των δικαστηρίων του Πειραιά μονοπωλεί συζητήσεις χωρίς πράξεις για πολλές δεκαετίες.

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Λόγω των εκδηλώσεων κατά την παράδοση – παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των XXXIII …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *