“Η νέα επένδυση στον Πειραιά αποδεικνύει ότι η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία επιστρέφει”

Στην μεγάλη επένδυση στο λιμάνι του Πειραιά και η οποία δείχνει το δρόμο για περαιτέρω επενδύσεις αναφέρθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξη του στο διεθνούς εμβέλειας τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, τόνισε ότι οι νέες επενδύσεις της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά δείχνουν τον δρόμο και σε άλλους επενδυτές από το εξωτερικό που θέλουν να έρθουν και να επενδύσουν στη χώρα και, ειδικότερα, τους λιμένες μας.
“Η νέα επένδυση ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ στον Πειραιά αποδεικνύει ότι η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία επιστρέφει και συμβαδίζει με την αντίληψη μας ότι η Ελλάδα και τα λιμάνια μας μπορούν να προσελκύσουν μεγάλες επενδύσεις που είναι ζωτικές για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η στρατηγική σχέση που έχουμε με την Κίνα ενδυναμώνει κι άλλο με τη συγκεκριμένη επένδυση. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε σήμερα και με άλλες χώρες που επιθυμούν να επενδύσουν στα λιμάνια μας, ώστε να μετατραπούν -σύμφωνα με το όραμά μας- σε στρατηγικούς κόμβους που θα μπορούν να εξυπηρετούν το διεθνές εμπόριο», κατέληξε.

About kymaeditor

Check Also

Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Μεσαρά Κρήτης – Ολονύχτια ήταν η μάχη με τις φλόγες

Ολονύχτια ήταν η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *