«Η Ν.Δ. θα γίνει μικρό κόμμα»

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μίλησε το πρωί της Μ. Τετάρτης ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του, τονίζοντας  ότι δεν τον απασχολούν οι αντίπαλοί του ενώ μίλησε με υποτιμητικά σχόλια για την Νέα Δημοκρατία, για την οποία προέβλεψε ότι «θα γίνει μικρό κόμμα, στα επίπεδα του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου».

Αρχικά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επεσήμανε το έργο που έχει πραγματοποιηθεί και υποστήριξε ότι «οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξέρουν ποια είναι η αλήθεια». Όπως είπε, όσοι ψηφίσουν, πρέπει να καταλάβουν το έργο που χρειάζεται ο Πειραιάς και υποστήριξε ότι μπορεί ακόμη να προσφέρει.

Μίλησε όμως και για την κεντρική πολιτική σκηνή λέγοντας ότι συμπαθεί πολύ τον Αντώνη Σαμαρά. «Η Νέα Δημοκρατία δε βλέπω να παραμένει μεγάλο κόμμα», ανέφερε από την άλλη και δικαιολόγησε την απάντησή του λέγοντας: «Δεν πιστεύω στο σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Μιχαλολιάκος πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

 

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

“Φορτίζω παντού” για Πέραμα, Κερατσίνι και Σαλαμίνα

Με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών,  αρμόδιο για τις μεταφορές, κ. Βασίλη Οικονόμου συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Περάματος κ. Γιάννης …