«Η Ν.Δ. πρέπει να εκφράσει έναν κόσμο που κινείται στο κέντρο»

 «Η Ν.Δ. πρέπει να εκφράσει έναν κόσμο που κινείται στο κέντρο». Αυτό τόνισε  ο Κυριάκος Μητσοτάκης , σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ. Παράλληλα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέρθηκε και στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι τελικά θα βρεθεί το πρόσωπο που θα συγκεντρώσει τις 180 ψήφους.

«Η Ν.Δ. δεν μπορεί να συμπορεύεται με δυνάμεις που δεν έχουν ευρωπαϊκή κατεύθυνση και έχουν στοιχεία λούμπεν. Πρέπει να εκφράσει έναν κόσμο που κινείται στο κέντρο και σήμερα δεν έχει έκφραση» τόνισε αρχικά  ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξέφρασε την εκτίμηση ότι μπορεί να βρεθεί το πρόσωπο που θα συγκεντρώσει τις 180 ψήφους για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. «Πιστεύω ότι θα βρεθεί το πρόσωπο που θα συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές για την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας» δήλωσε  στον “ΣΚΑΙ” ο υπουργός.

Πρόσθεσε όμως ότι «το πρόσωπο του Προέδρου πρέπει να είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα πρόσωπο που θα μπορεί να συγκεντρώσει 180 ψήφους».

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία στην νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου

Αποκαταστάθηκε μερικώς η κυκλοφορία των οχημάτων στην νέα εθνική οδό Αθηνών -Κορίνθου από τον κόμβο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *