«Η Πειραϊκή Εκκλησία να μην χρίζει τους εκλεκτούς της»

Θέση για τα τεκταινόμενα στο δήμο Πειραιά πήρε και ο Γιάννης Καρδαράς. Ο δημοτικός σύμβουλος του Θεόδωρου Δρίτσα με το ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη και εξέφρασε την αντίθεσή του με αυτή την κίνηση του νυν αντιπροέδρου του Ολυμπιακού. Παράλληλα, επιτέθηκε και στην Πειραϊκή Εκκλησία για τη στάση που κρατάει και την… προτίμηση που δείχνει στο συνδυασμό Μώραλη.

«Είμαι από μικρό παιδί φίλαθλος του Ολυμπιακού και αγαπώ την ομάδα μου αλλά δεν συμφωνώ με τα επιχειρηματικά συμφέροντα (Μαρινάκη-Κόκκαλη) που εκμεταλλεύονται την αγάπη της Ολυμπιακής Οικογένειας προς ίδιον όφελος για να «πάρουν» την πόλη – λιμάνι με τα προικιά της. Άλλωστε το έχουμε ξαναζήσει το έργο εξαργύρωσης αυτής της αγάπης το 2006 με μία αποτυχημένη τετραετία Φασούλα» τόνισε αρχικά ο Γιάννης Καρδαράς.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ούτε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη έχω κάτι να χωρίσω, αρκεί η Εκκλησία να μένει στο έργο της, το οποίο τιμώ (πνευματικό – κοινωνικό), χωρίς να παρεμβαίνει στα της πολιτικής και να χρίζει τους εκλεκτούς της».

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …