«Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν ανακόπτει την προϊούσα φθορά τους»

Την άποψη ότι «η ψήφος εμπιστοσύνης που επιδιώκει και που όλα δείχνουν ότι προφανώς θα πάρει η κυβέρνηση με την ισχνή πλειοψηφία που διαθέτει, δεν ανακόπτει την προϊούσα φθορά της», εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, υποστήριξε πως «ποτέ μια κυβέρνηση που έχει μια τόσο μεγάλη απόσταση από την κοινωνία δεν μπορεί να είναι σταθερή». Σε ερώτηση για το εάν θεωρεί προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει:

«Εκείνο που πραγματικά αποτελεί κοινή πεποίθηση σε ευρύτατα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας είναι ότι η κίνηση αυτή από την πλευρά της κυβέρνησης βλέπει προς τα μέσα και προσπαθεί απλώς να επανασυσπειρώσει τη διαρκώς αποδομούμενη συνοχή και της κυβέρνησης και των δύο παρατάξεων που κυβερνούν. Ως εκ τούτου δεν αποτελεί κίνηση προοπτικής, από την οποία ο ελληνικός λαός να τρέφει προσδοκίες».

About kymaeditor

Check Also

Διαδηλώσεις σε Καστοριά και Φλώρινα για το ενεργειακό κόστος – Μέτρα ζητούν οι πολίτες

Κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων της Καστοριάς και της Φλώρινας διαδηλώνουν έντονα προβληματισμένοι για τον χειμώνα, που έρχεται καθώς οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *