Η Ύδρα έτοιμη ν` ανοίξει τις πύλες της για το SwimRunHydra 2018

Ένα σπoρ που γεννήθηκε στις Βόρειες θάλασσες για τολμηρούς και δυνατούς αθλητές, έρχεται για πρώτη φορά στις χώρες της Μεσογείου. Πρόκειται για το SwimRun το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 18 Νοεμβρίου στην Ύδρα. Η διοργάνωση αποτελεί μέρος του TRIMORE Multisports TOUR και συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Υδραίων και τον Υδραϊκό Ναυτικό Όμιλο.

Στην παρθενική εμφάνιση του αγωνίσματος, οι διοργανωτές αποφάσισαν να συμμετέχουν μόνο 50 ζευγάρια, δηλαδή συνολικά 100 SwimRunners. Το σπορ είναι ιδιαίτερα και εκτός της δύναμης,θέλησης και επιμονής, απαιτεί την απόλυτη συνεργασία του ζευγαριού για το βέλτιστο αποτέλεσμα, δεδομένου ότι θα είναι δεμένο μεταξύ τους με σκοινί, από την αρχή μέχρι το τέλος!

Το νησί, έστω κι βρίσκεται στο ξεκίνημα του χειμώνα, είναι έτοιμο να φορέσει τα καλά του για να υποδεχθεί τους… τολμηρούς και τις οικογένειές τους, με τους διοργανωτές να τονίζουν πως «ένα μικρό καλοκαίρι, μέσα στο χειμώνα ετοιμάζεται με αγάπη για τους επισκέπτες του νησιού».

Πηγή: ΑΜΠΕ

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν Προληπτικές Εξετάσεις

Το Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής, Προαγωγής Υγείας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει δωρεάν προληπτικές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *