«Θέλουμε να προσφέρουμε στον Πειραιά»

Στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στην οποία τιμήθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου πρωταθλήματος στα τέσσερα χρόνια της θητείας του, παραβρέθηκε ο Γιάννης Μώραλης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης τόνισε, αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, τόνισε πως «θέλουμε να προσφέρουμε στον Πειραιά».

Πιο συγκεκριμένα, στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ.Μώραλης στην εκδήλωση τόνισε:

«Όποιος περνάει από τον Πειραιά, ή ζει στον Πειραιά, βλέπει τα μεγάλα προβλήματα. Τους χώρους άθλησης που δεν υπάρχουν, την ανεργία που είναι μεγάλη, την ασχήμια της πόλης που δεν έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε.

Αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά. Με ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο συμπεριλαμβάνονται σημαντικά πρόσωπα από την ιστορία του Ολυμπιακού.

Τα σημαντικότερα θα έλεγα. Προσδιορίζουν μία ιστορία 35-40 ετών! Εννοώ τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη, τον Πέτρο Κόκκαλη, την κα. Νταϊφά. Νομίζω είναι η νεότερη ιστορία του Ολυμπιακού.

Αλλά και άλλους ανθρώπους, άξιους, οι οποίοι αντανακλούν τον κοινωνικό ιστό της πόλης.

Θέλουμε να προσφέρουμε στον Πειραιά. Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος κατανοεί ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κάτι να πάρουν από τον Πειραιά, αλλά μόνο να δώσουν».

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Κορυδαλλού: 1η Έκθεση Οχημάτων Εποχής

Την Κυριακή 16 Ιουνίου ο δήμος Κορυδαλλού εγκαινιάζει την 1η Έκθεση Οχημάτων Εποχής με θρύλους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *