«Θα δίνω το μισθό του Δημάρχου σε ανθρώπους που τον έχουν ανάγκη»

Τα μέλη του ψηφοδελτίου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης παρουσίασε στο πολιτιστικό κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» ο Φώτης Μελάς. Ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας τόνισε ότι πρώτο μέλημά του θα είναι να ξαναγίνουν το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα ανθρώπινα ενώ δεσμεύτηκε ότι θα ασκεί τα καθήκοντα του Δημάρχου χωρίς να λαμβάνει το μισθό που θα του αναλογεί προκειμένου αυτός να χορηγείται σε όσους συμπολίτες μας έχουν πραγματική ανάγκη.

Επισήμανε ότι θα αξιοποιήσει όλα τα στελέχη, παλαιά και νέα, καθώς αυτό που χρειάζεται είναι μία χρηστή αυτοδιοίκηση η οποία θα ενσκήψει και θα παλέψει την επόμενη πενταετία για την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων των πολιτών.
Σημείωσε ότι οφείλουμε στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα ένα καλύτερο αύριο ενώ ευχαρίστησε τέλος από καρδιάς όλους τους παρευρισκόμενους για την αγάπη με την οποία των περιβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια.

«Όλοι μαζί θα πορευτούμε την επόμενη πενταετία με μπροστάρη το Φώτη Μελά του οποίου το ήθος και το ύφος είναι αξιοσημείωτα» είπε από την πλευρά της η υποψηφία του Συνδυασμού κ. Αγγελική Μελά. Όλοι μαζί όπως συμπλήρωσε , για ένα Κερατσίνι και μία Δραπετσώνα που θα έχουν ως στόχο την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη.

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Κορυδαλλού: 1η Έκθεση Οχημάτων Εποχής

Την Κυριακή 16 Ιουνίου ο δήμος Κορυδαλλού εγκαινιάζει την 1η Έκθεση Οχημάτων Εποχής με θρύλους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *