“Θα επαναπροσληφθούν καθαρίστριες, σχολικοί φύλακες και καθηγητές”

Επαναπρόληση καθαριστριών, σχολικών φυλάκων και καθηγητών προανήγγειλε ο Γιώργος Κατρούγκαλος. “Όσες απολύσεις έγιναν αντισυνταγματικά θα ανακληθούν” διαμήνυσε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Κατρούγαλος είπε ότι «θα ανακληθούν όλες οι αντισυνταγματικές απολύσεις και αυτές των οποίων δεν έχει προηγηθεί αξιολόγηση, όπως επίσης και οι διαθεσιμότητες».

Ως παραδείγματα έφερε τις καθαρίστριες, τους σχολικούς φύλακες και τους καθηγητές, ενώ ερωτηθείς για την ΕΡΤ παράθεσε την άποψή του, καθώς όπως είπε το θέμα δεν είναι της δικής του αρμοδιότητας:

«Ό,τι είπα για τις άλλες περιπτώσεις, ισχύει και τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ. Επιστροφή στην ΕΡΤ δε σημαίνει επιστροφή στην ΕΡΤ πριν το μαύρο, αλλά στην ΕΡΤ που ακολούθησε το μαύρο».

Πρόσθεσε ως προς τον έλεγχό της, σκοπός είναι «η ΕΡΤ να ελέγχεται από την κοινωνία και όχι από κάθε κυβέρνηση ανάλογα με τα συμφέροντά της».

About kymaeditor

Check Also

Κ. Μητσοτάκης: Οι πολίτες περιμένουν λύσεις και έργα, όχι τοξικότητα και ανούσιους καυγάδες

Στην ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι οι πολίτες περιμένουν από τις πολιτικές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *