Θα επωφελούνται του παγίου οι καλοπληρωτές της ΔΕΗ.

Χωρίς πάγιο θα είναι για ένα χρόνο οι λογαριασμοί των καλοπληρωτών πελατών της ΔΕΗ την ίδια ώρα που η  επιχείρηση προχωρά σε μειώσεις στα επαγγελματικά και εμπορικά της τιμολόγια.

Οι κινήσεις αυτές γίνονται σε μια προσπάθεια να ανακόψει το κύμα αύξησης των ληξιπρόθεσμων λογαριασμών, καθώς και να εμποδίσει το κύμα φυγής των πιο καλών πελατών της προς τον ανταγωνισμό, η ΔΕΗ ανακοινώνει σήμερα εκπτώσεις για τους οικιακούς καταναλωτές και μειώσεις τιμολογίων για τους επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η επιχείρηση θα λειτουργεί ως εξής : Εφόσον ο πελάτης εξοφλήσει εμπρόθεσμα όλους τους λογαριασμούς της ΔΕΗ το 2015, τότε θα απαλλαγεί από το πάγιο για όλο το 2016. Αν αντίστοιχα εξοφλήσει εμπρόθεσμα και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ το 2016, θα απαλλαγεί της καταβολής του παγίου για το 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μέτρο θα αφορά μικρές, μεσαίες και μεγάλες καταναλώσεις, ενώ κάποιες κατηγορίες θα εξαιρεθούν (πχ οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που ούτως ή άλλως απολαμβάνουν ειδικό μειωμένο τιμολόγιο). Η βασική προυπόθεση ένταξης στο μέτρο είναι η εμπρόθεσμη πληρωμή (μέσω πάγιας εντολής ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο).

Παράλληλα με το μπόνους επιβράβευσης στους καλοπληρωτές, η ΔΕΗ πρόκειται να ανακοινώσει  μειώσεις στα επαγγελματικά και εμπορικά της τιμολόγια. Τόσο η μείωση του παγίου, όσο και η μείωση στα επαγγελματικά και εμπορικά τιμολόγια αποσκοπούν και στη συγκράτηση του πελατολογίου τους προκειμένου να μην απευθυνθούν σε ιδιώτες παρόχους.

 

About kymaeditor

Check Also

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ

Σε «απεργιακό κλοιό» θα βρεθεί η χώρα την Τετάρτη 17 Απριλίου λόγω της 24ωρης πανελλαδικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *