«Θα κάνουμε τον θυμό του πολίτη ελπίδα και την ελπίδα πράξη»

Στις γειτονιές του Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Θεόδωρος Δρίτσας. Ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, παρουσία πλήθους κόσμου από το Ε’ Διαμέρισμα, στον πεζόδρομο της οδού Παλαμηδίου, μίλησε με κατοίκους της γειτονιάς και έθεσε σε αυτούς τις προτεραιότητες του συνδυασμού του με ιδιαίτερες αναφορές στα προβλήματα της περιοχής του Ε’ Διαμερίσματος και για τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

 Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα προβλήματα ανεργίας στην περιοχή, την απουσία δομών υγείας και αλληλεγγύης, στην απουσία ελεύθερων χώρων, πράσινου, αθλητισμού και περιπάτου, καθαριότητας και φωτισμού καθώς και στην ανάγκη μεγαλύτερης συγκοινωνιακής κάλυψης της περιοχής.

Είμαστε εδώ πολίτες του Πειραιά, καθημερινοί άνθρωποι που θέλουμε να αλλάξουμε την πόλη μας προς το καλύτερο και θέλουμε να βγει η κοινωνία μας από το αδιέξοδο στο οποίο μας βυθίζει καθημερινά η κυβερνητική πολιτική

Γι αυτό και αντιπαλεύουμε τα συμφέροντα των ολίγων που θέλουν να κερδοσκοπήσουν πάνω στην πόλη. Γι αυτό αντιπροτείνουμε το ήθος, τη γνώση, την εντιμότητα και την αγωνιστικότητα του δικού μας συνδυασμού και την εφικτότητα και λειτουργικότητα του δικού μας προγράμματος.

Εμείς δίνουμε βάρος στη γειτονιά και γι αυτό είμαστε εδώ, όπως αύριο θα είμαστε σε μια άλλη γειτονιά και μεθαύριο στην παραπάνω. Μας νοιάζει το Δημοτικό θέατρο και το λιμάνι και τα έργα στο κέντρο που αναβαθμίζουν την πόλη, όμως μας νοιάζουν περισσότερο οι γειτονιές γιατί αλλιώς τα έργα στο κέντρο θα μείνουν απλά μια βιτρίνα.

Ο Πειραιάς θα λάμψει! Θα κάνουμε τον θυμό του πολίτη ελπίδα και θα κάνουμε την ελπίδα πράξη. Θα νικήσει η τοπική κοινωνία και όχι οι λίγοι και τα συμφέροντά τους.

About kymaeditor

Check Also

Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων: Αρχαιολογικός περίπατος στο Ιερό του Ποσειδώνα στην Καλαυρεία Πόρου

Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε ένα από τα πιο σημαντικά αρχαία θρησκευτικά κέντρα του Αργοσαρωνικού, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *