Ημέρες θάλασσας

«Θα κάνουμε τον Πειραιά πόλη νικητή»

Για έναν Πειραιά που βρίσκονταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας τα τελευταία είκοσι χρόνια έκανε λόγο ο Πέτρος Κόκκαλης σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά  90,1 που τόνισε πως «θα κάνουμε τον Πειραιά πόλη νικητή, αν εκλεγούμε στη δημοτική αρχή».

 Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη τόνισε πως «δεν είναι κομματικός ο συνδυασμός που έχουμε», σημειώνοντας γι’ αυτό ο κόσμος τον έχει ξεχωρίσει. Επεσήμανε μάλιστα ότι υπάρχουν πολλές και νέες ιδέες για το πώς πρέπει να λειτουργεί μια σύγχρονη πόλη στις μέρες μας.

Σημείωσε ότι «τα τελευταία 20 χρόνια ο Πειραιάς παρήκμαζε, αλλά ο Ολυμπιακός προόδευε», ενώ ξεκαθάρισε ότι ως δημοτική αρχή δεν θα ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό, αλλά με τα προβλήματα της πόλης, κάνοντας τον Πειραιά μια πόλη νικητή».

About kymaeditor

Check Also

Η γέφυρα και το πάρκινγκ που θα αλλάξουν τη Γλυφάδα

Η «Εσπλανάδα», η γέφυρα που θα ενώσει την πόλη με την παραλία της και ένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *