Θρίλερ Norman Atlantic. Τρεις μήνες μετά, εννέα αγνοούμενοι.

Τρεις μήνες μετά το δραματικό ναυτικό ατύχημα του Norman Atlantic και η δοκιμασία των συγγενών των επιβαινόντων εξακολουθεί καθώς εννέα άτομα παραμένουν στον κατάλογο των αγνοουμένων.

Εννέα οικογένειες εξακολουθούν αναζητούν  απαντήσεις όχι μόνο για την πυρκαγιά και τη δραματική περιπέτεια που ακολούθησε για τους επιβάτες του μοιραίου επιβατηγού-οχηματαγωγού τα ξημερώματα της 28ης Δεκεμβρίου, τις πιθανές παραλείψεις και τα λάθη,αλλά κυρίως  για την τύχη των ανθρώπων τους, άνθρωποι στην πλειονότητα τους οδηγοί φορτηγών διεθνών μεταφορών.

Τα ίχνη των περισσότερων από τους Έλληνες αγνοούμενους χάνονται πάνω στο κατάστρωμα, το μεσημέρι εκείνης της Κυριακής. Εκεί διασωθέντες -λένε ότι- τους είδαν να φορούν σωσίβιο.

Σήμερα, όπως αναφέρουν τα “Νέα”, στην πλειονότητά τους, οι συγγενείς τους το έχουν πάρει πια απόφαση, πως όχι μόνο έχασαν τους ανθρώπους τους, αλλά και πως ίσως οι σοροί τους δεν θα βρεθούν ποτέ.

Και βέβαια είναι απαίτηση από ένα κράτος που θέλει να θεωρείται ευνομούμενο η ανάγκη τουλάχιστον για πειστικές απαντήσεις.

About kymaeditor

Check Also

Εκδήλωση βράβευσης Στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εκδήλωση στην οποία τιμήθηκαν οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *