Θριαμβευτική εκλογή Χρήστου Βρεττάκου στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Θριαμβευτική εκλογή του Χρήστου Βρεττάκου είχαμε στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας αφού ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 60%.

Ο Χρήστος Βρεττάκος σε δήλωσή του στο Pireas2day.gr δήλωσε τα εξής:«Είναι μια μεγάλη νίκη. Ευχαριστούμε τον κερατσινιώτη και τον δραπετσωνίτη, που σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες μας έστειλε στον δεύτερο γύρο, όπου καταφέραμε να συσπειρώσουμε στην δική μας πρόταση ευρύτερες δυνάμεις και να αλλάξουμε σελίδα στον Δήμο. Ήταν μια δύσκολη και σημαντική νίκη».

Ποιος είναι ο Χρήστος Βρεττάκος

O Χρήστος Βρεττάκος γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι και μεγάλωσε στην Αμφιάλη.Τελείωσε το 1ο Λύκειο Κερατσινίου και συνέχισε τις σπουδές του στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επέλεξε, όμως, να αλλάξει προσανατολισμό σπουδών και στράφηκε στην Παιδαγωγική Ακαδημία, απ’ όπου αποφοίτησε το 1987. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε διάφορες δουλειές και το 1994 διορίστηκε ως Δάσκαλος. Αφού γύρισε τα νησιά του Αργοσαρωνικού, το 1998 διορίστηκε σε σχολείο της Δραπετσώνας, στην οποία ζει μόνιμα από τότε.

Από τα μαθητικά του χρόνια ανέπτυξε πολιτική δράση.Το 1978 έγινε μέλος της ΚΝΕ και λίγο αργότερα του ΚΚΕ. Από το 1989 συνεχίζει την πολιτική του δράση ως ανένταχτος Αριστερός. Είναι εκλεγμένος για πολλά χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων Πειραιά και εκπροσωπούσε το Σύλλογό στην Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Δραπετσώνας και σήμερα στην Επιτροπή Παιδείας για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας.

Το 2012, μαζί με άλλους συναγωνιστές που τα προηγούμενα χρόνια είχαν επιλέξει να ασχολούνται με την ανάδειξη των προβλημάτων της πόλης και τις προσπάθειες για την επίλυσή τους μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, δημιούργησαν την Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κερατσινίου Δραπετσώνας ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

About kymaeditor

Check Also

EL PAIS: Η Άνδρος στους 10 καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024

Την ‘Ανδρο περιλαμβάνει ο νέος κατάλογος με τους δέκα ιδανικούς εναλλακτικούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς που προτείνει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *