Ισχυρός πόλος έλξης το περίπτερο της Otesat-Maritel στα Ποσειδώνια 2014

H συμμετοχή της Otesat-Maritel στα Ποσειδώνια 2014, τη μεγαλύτερη σε κύρος διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan EXPO Center από τις 2 έως τις 6 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το περίπτερο της Otesat-Maritel 1.201 στο Hall 1 αποτέλεσε ισχυρό πόλο έλξης για την ελληνική και παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα στα πιο επιτυχημένα Ποσειδώνια έως σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το περίπτερο επισκέφθηκαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και το Προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Βενιάμη, οι οποίοι εξέφρασαν τα θετικά τους σχόλια για τη συμβολή της εταιρείας στην παροχή τεχνολογιών αιχμής στη ναυτιλιακή κοινότητα.

Εφοπλιστές, ναυτιλιακοί παράγοντες και στελέχη της Ελληνικής και διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας ενημερώθηκαν στο περίπτερο της εταιρείας για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει και συζήτησαν για τις πλέον ενδεδειγμένες λύσεις που καλύπτουν τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες.

Με την επιτυχή συμμετοχή της στα Ποσειδώνια 2014, η Otesat-Maritel ενισχύει την εμπορική της παρουσία και την πολιτική της για παροχή σε παγκόσμιο επίπεδο, ποιοτικών δορυφορικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων, σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

 

About kymaeditor

Check Also

Χρήστος Στυλιανίδης: «Κύριος στόχος να κρατήσουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ελληνικής ναυτιλίας σε παγκόσμιο επίπεδο»

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κατέχει η ελληνική ναυτιλία σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, την αξιοποίηση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *